Ayoub, de inspirerende pionier binnen Het Kwartier

15 december 2023

Onze pionier Ayoub (nickname) heeft op donderdag 16 november 2023 zijn officiële diploma Sport en Recreatie niveau 2 ondertekend in bijzijn van zijn klasgenoten, docenten, praktijkbegeleiders en groepsleiding.

Trots, blijdschap en voldoening
Twee boomlange en sterke armen gingen gestrekt de lucht in, nadat hij het diploma had ondertekend. Ayoub straalde trots, blijdschap en voldoening uit. Iets wat jongeren binnen de Hunnerberg niet altijd durven te laten zien, maar onze student Ayoub durft dit wel. Terecht! Wat een prestatie heeft hij neergezet.

Samenwerking

Ayoub; een inspirerend voorbeeld binnen de sportlessen. In het verleden al eens eerder gestart met deze opleiding buiten de muren van de Hunnerberg, maar destijds lukte het niet de opleiding af te ronden. Middels een fijne samenwerking met het ROC Nijmegen biedt Het Kwartier sinds kort de opleiding Sport en Recreatie niveau 2 volledig aan. Ayoub is dan ook de eerste student die afstudeert aan deze opleiding op Het Kwartier in Nijmegen. Hier zijn we onwijs trots.

Inspirator voor medestudenten
Ayoub, door zijn klasgenoten ook wel Arnold Schwarzenegger genoemd, is een inspirator voor zijn medestudenten die op De Hunnerberg verblijven. De positieve energie van Ayoub, zijn doorzettingsvermogen en zijn proactieve houding zijn inspirerend voor andere jongeren. Hiermee laat hij zien dat iedereen zijn of haar dromen kan najagen, ongeacht de obstakels die je tegen kunt komen.

Trots!
Na het behalen van zijn diploma heeft Ayoub niet achterover geleund. Integendeel. Tot op de dag van vandaag blijft hij zichzelf uitdagen en inzetten om leuke en energierijke sportlessen te geven aan de studenten op Het Kwartier. Zijn inzet, passie en inspirerende houding zullen hem zeker verder gaan helpen in zijn loopbaan. Het onderwijsteam van Het Kwartier is in ieder geval heel erg trots op hem en wenst hem veel succes in alles wat er nog komen gaat.

 Nieuwsarchief